طرز تهیه خورش ناردون

On: person Posted By: آرسام پروتئین comment Comment: 0 Hit: 109

خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و برای کسانی که ه غذاهای ترش مزه علاقمند هستید، یک گزینه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ناردون در ادامه با آرسام پروتئین همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مرغ یا بوقلمون ۴ تکه

آب انار ۱/۵ پیمانه

سیر ۳ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

رب انار ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

زردچوبه و روغن به اندازه کافی

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی و سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی گوشت مرغ یا بوقلمون را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و هر دو سمت گوشت را خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینه گوشت سرخ شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه سیر و پیاز به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن آب انار را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تکه های گوشت مرغ یا بوقلمون را داخل قابلمه می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم. در این مرحله حرارت را خیلی کم می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳ ساعت مرغ ما در قابلمه بماند تا آب انار به طور کامل به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله پنجم

در ۱۰ دقیقه پایانی پخت در صورت تمایل می توانید نصف یک انار را دان کنید و داخل خورش بریزید. فقط توجه داشته باشید که دانه های انار اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه داخل قابلمه روی حرارت بماند سفید می شوند و زیبایی شان را از دست می دهند.

مرحله ششم

در آخر طعم خورش را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را با طعم ملس تری سرو کنید می توانید کمی شکر اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم

نکات طرز تهیه خورش ناردون

طعم خورش ناردون

توجه داشته باشید طعم این خورش به نوع رب انار بستگی دارد. اگر از رب انار ترش استفاده کنید، طعم خورش ترش می شود. البته در صورت تمایل می توانید برای ملس تر شدن طعم خورش از مقداری شکر در کنار رب انار نیز استفاده کنید.

Tags: Joomla

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
یک شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنج شنبه جمعه شنبه January February March April May June July August September October November December
To top